Nu har vi byt till träfiberisolering

Nu har vi äntligen bytt till träfiberisolering här hemma. Har velat göra det länge för att jag vet att det är så mycket bättre för miljön mer isolering med träfiber eftersom det är naturligt. Då använder man sig av material som naturen och skogen själv producerat vilket gör att det blir en så naturlig isolering som det någonsin kan bli. Och det gäller för hela livscykeln, hela tiden som ditt hus står kvar, då det agerar som en kolbank. Så hoppas att ni nu kan förstå varför jag ville få hjälp med LGS Träfiberisolering AB i Ljusdal.

Sen är det klart att det kan kännas onödigt och faktiskt vara onödigt att byta ut isoleringen om du har en som fungerar bra hemma. Och är det dessutom hyfsat bra så finns det inte några direkt anledningar till varför du inte skulle behålla det som det är. Men i annat fall, om det handlar om något mer avancerat, så är det betydligt bättre att göra det där bytet till träfiberisoleringen för att det kanske kostar lite just då men att du tillslut ändå tjänar på det.

Vi är nöjda med den isoleringen vi fick insatt från de på LGS Träfiberisolering AB här i Ljusdal och tycker att de gjorde ett väldigt bra jobb och att träfiberisoleringen verkligen håller vad den lovar värmemässigt.