Äntligen nya fönster

Hej och god morgon alla mina underbara och förhoppningsvis glada läsare som nu har kommit in till bloggen för att läsa om det jag hade tänkt att ta upp med er i det här inlägget. Men först önskar jag er en trevlig fredag och en trevlig helg, hoppas ni ska hitta på något roligt! Hur som helst så hade jag tänkt att jag skulle prata med er om ett byggföretag i Kungälv som heter Papugas Byggservice AB som jag anlitade för några veckor sedan för att byta ut fönstren i villan.  

Inte en vinter till i villan med de gamla dragiga tvåglasfönstren! Så oekonomiskt också att elda för kråkorna. Hälften av värmen försvann rakt ut och det är tillräckligt dyrt som det är med uppvärmningskostnaderna ändå, så att byta dessa fönster var verkligen på tiden. Jag började se mig om efter något företag med kompetens inom fönsterbyten och så berättade en granne att han anlitat hjälp av just Papugas Byggservice och han rekommenderade mig att göra likaså. Detta är ett byggföretag i Kungälv med omnejd som visade sig vara experter inom fönsterbyten. Men det är ett byggföretag som kan anlitas för många andra tjänster utöver detta med fönsterbyte. Det är nästan ett litet allserviceföretsag som utöver rena byggtjänster även erbjuder tjänster inom dränering, markarbeten, stenarbeten och en hel del annat. Både min granne och jag är otroligt nöjda med hjälpen vi har fått av detta byggföretag i Kungälv och jag vill därför ge er tipset på det här företaget. Vill ni få veta mer om Papugas Byggservice AB kan ni alltid få mer information om detta byggföretag i Kungälv genom att gå in på deras hemsida och läsa vidare om dem där.